Over Stayble:

 

Stayble is actief in de regio Tubbergen, Dinkelland en omstreken en is gevestigd in het pitoreske Mander. Een prachtige locatie waar de medewerkers van de stichting deelnemers ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling en re-intergratie op de arbeidsmarkt. Door beroepsoriëntatie, scholing, arbeidstraining en ondersteuning op maat bij de toetreding tot de arbeidsmarkt binnen diverse branches vinden zij hun weg terug in de maatschappij.


De kracht van Stayble ligt bij de persoonlijke aandacht en het verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de groei van de deelnemers. Daarbij altijd uitgaande van de
 intrinsieke motivatie van de deelnemers. Waar wordt je blij van en waar ben je goed in? Vandaaruit de opbouw. Gezamelijk, persoonlijke begeleiding met in elke fase een luisterend oor en toereikende hand.

 

Naast de stichting is op dezelfde locatie ook een paardenbedrijf gevestigd. Door de unieke locatie en combinatie komen mens en dier helemaal tot rust. De paarden worden bij het ontwikkelings- en re-intergratieproces regelmatig ingezet. De dieren werken als perfecte reflectiespiegels voor de deelnemers. Dit heeft al meerdere malen persoonlijke trajecten positief bevorderd. 

 

Om een kans te pakken moet je er één krijgen, of de kans creëren.

Voor mensen waar het niet altijd even makkelijk gaat, creert Stayble de kans.