Mooie accommodatie op een prachtige locatie. De paarden worden uitstekend verzorgt.
Bluelinesstables, juli 2017

 

Mijn fokmerrie zet ik met alle vertrouwen bij STAYBLE neer. Alles is altijd super voor elkaar en ze wordt altijd top verzorgd.

K. Veentjer, febr. 2017


Stayble is een stal waar je je gelijk al thuis voelt, niet alleen om de prachtige omgeving de mooie ruime stallen, maar de mensen geven je het gevoel van "thuis" zijn.

Mirjam en Ruben zijn bereid je met alles voort te helpen. Mijn paard staat hier enige tijd in training en ik zie dat de training zijn vruchten af werpt. De paarden worden perfect verzorgt en krijgen de aandacht die ze nodig zijn, ze komen elke dag buiten zowel paddock als weidegang.

Ook hebben ze een stapmolen waar het paard dagelijks zijn extra beweging krijgt. Kortom: mijn ervaring met Stayble is perfect! Ga zo door

K. Homan, april 2017

 

Wij hebben vanaf september 2014 tot november 2016 met veel plezier in pension gestaan met onze merrie bij Stayble.

Mirjam & Ruben hebben het welzijn van hun dieren hoog in het vaandel.

Alle paarden staan in zeer ruime, lichte en goed geventileerde stallen.

De paarden komen dagelijks ruim voldoende tijd op de paddocks en de weide. Ook het voermanagement is bovengemiddeld waardoor de paarden gedurende uren op stal altijd voorzien waren van wat te knabbelen.

Op medisch gebied zijn ze alert en doortastend. Alle paarden, zowel eigen als die van pensiongasten worden dagelijks gecheckt; ofwel je kunt je paard hier met een gerust hard achter laten.

De faciliteiten zijn tijdens ons verblijf constant door ontwikkeld. De lat bij Mirjam en Ruben ligt dan ook op alle fronten hoog. Met een rijbak van topkwaliteit, de weides en paddocks volledig in hout, een verwarmde zadelkamer en een frisse poetsplaats lift zowel (pension-) paard als- gast hier op mee.

Ivm de komst van onze kindjes zijn wij uiteindelijk van stal geswitcht, maar wij kunnen de diensten van Stayble van harte aanbevelen.

L. van den Berg, 2016