Pensionstalling
STAYBLE heeft enkele boxen vrij voor pensionstalling. Naast zeer ruime stallen, verzorgen wij voor u dagelijks het voeren, mesten, weidegang en optioneel stapmolentraining.

STAYBLE beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten, waaronder een trainingsmolen en een verlichte 20x60 eb en vloed bodem, waarin je te allen tijde optimaal kunt rijden bij regen, wind, vriezen en zon. Het prachtig zandpad naast de stal biedt direct toegang tot de natuurgebieden; het Springendal, Manderse Cirkels en Het Streu. Ook zijn kilometers lange ruiterpaden in Duitsland binnen 5 minuten bereikbaar. Mens en dier genieten eindeloos van de vele ruiterpaden en natuur.

Fokkerij
STAYBLE biedt de fokmerries en veulens goede begeleiding, ruime huisvesting (boxen van 16 m2 met contactroosters in de tussenwanden) en dagelijks veilige weidegang. De merries en veulens worden continu in de gaten gehouden via camera-systemen, birth alarm singels en begeleiding door de dierenarts. Ook de inseminatie vindt op de locatie zelf plaats, wat rust biedt voor de merries.


Training

STAYBLE biedt de mogelijkheid uw paard (tijdelijk) in training te zetten, wedstrijd of verkoop klaar te laten maken en/of uit te laten brengen op wedstrijd. We gaan altijd uit van het vermogen van het paard en realiseren met professionele training en optimale verzorging de beste resultaten.

 

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.