De uitgifte van de nestkastjes vindt plaats op 27 februari 2020 van 8:30 tot 17:00 uur. Als u zich heeft aangemeld voor een gratis nestkastje heeft u een mail ontvangen. In de mail staat de aangegeven tijd waneer u het nestkastje kunt ophalen bij onze Leerboerderij. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen! Tot dan!🍀

Wij zijn in het nieuwe jaar nu ook elke donderdag geopend! Wees welkom! 

Wij zijn dit jaar weer te vinden bij de kerstmarkt in Geesteren op 08-12-2019 en de kerstmarkt in Tubbergen op 15-12-2019!

Zien wij jullie dan? 

Donderdag 14 november hebben wij met veel trots de Ondernemersprijs in Tubbergen 2019 in ontvangst mogen nemen. Zie hiernaast een impressie van deze geweldige avond! 

 

De jury gaf ons een prachtig compliment: Het concept van zorg verlenen in jullie doelgroep is efficiënter dan de reguliere zorg. 

 

Zelfgemaakte nestkastjes voor de vogels 🐦 ter bestrijding van de proccesierups🐛
U kunt bij ons zo’n handig nestkastje kopen voor €8,99🍀
#handmade #nestkastjes #vogels #merels #processierups #stayble#mander

 

 

 
 

 De gemeente Tubbergen wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in de gemeente Tubbergen. Daarom organiseert de gemeente samen met een werkgroep met een aantal ondernemers de Ondernemersprijs Tubbergen. Een feestelijke avond voor ondernemend Tubbergen, van ZZPérs tot de grootste werkgevers, op donderdagavond 14 november 2019. Op deze avond wordt de Starter van het Jaar en de Ondernemer van het Jaar gekozen.

En Leerboederij Stayble is genomineerd voor de Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen in de categorie Starters! 🎉  Duimen!! 

 

 

 

Ervaring van een deelnemer🍀
“Deze week bij de voorbereidingen van de Military 2019 heb ik geholpen met verschillende werkzaamheden zoals koffie brengen, mensen rondbrengen, mensen ondersteunen en de leerlingen van het ROC helpen om alles in goede banen te leiden! Eerste dag was echt zwaar voor mij, maar de tweede dag zat ik ontzettend lekker in mijn vel en wist ik wat mij te doen stond. Ik heb echt genoten!”

#stayble #ervaring #ervaringvaneendeelnemer #military #military2019#militaryboekelo #militaryboekelo2019 @ Military Boekelo - Enschede

Een oproepje! Stayble heeft altijd behoefte aan nieuwe klussen en projecten! Mocht u iets weten, neemt u alstublieft contact met ons op.