Mirjam Braakhuis

Eigenaresse

Mijn naam is Mirjam braakhuis. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich waardevol voelt, ieder mens heeft een talent en mag er zijn! Mijn rol is om ervoor te zorgen dat iedereen een waardevolle dag heeft. Mijn dag is echt geslaagd als alle deelnemers met een glimlach naar huis gaan.

Kayleigh

Kwaliteitsmedewerker

"Mijn naam is Kayleigh, ik ben afgestudeerd HBO social worker. Bij STAYBLE ben ik naast kwaliteitsmedewerker ook actief als begeleider.

STAYBLE biedt in mijn ogen een uniek concept door de combinatie tussen onderwijs, zorg en werk te begeleiden.

STAYBLE biedt volgens mij een goede uitvalsbasis om (weer) een volwaardige plek in de maatschappij te bemachtigen, en daar wil ik graag een onderdeel van uitmaken."

Martijn

Re-intergratie

Sanne

Jeugd

"Hallo,  mijn naam is Martijn. Ik begeleid de activiteiten in de (hout) werkplaats en hier ben ik voornamelijk ook de hele dag te vinden. Ik ben gedreven, creatief en humoristisch. STAYBLE biedt in mijn ogen voor alle doelgroepen een kans om in welke vorm dan ook deel te nemen aan de maatschappij. Wij kijken naar de mogelijkheden en denken niet in beperkingen. Samen kijken we naar de interesse en kwaliteiten van de deelnemer en vanuit deze wensen en behoeften werken wij toe naar een mooie dag invulling met als hoofddoel: "Samen toe werken naar een volwaardige plek in de maatschappij."

"Hoi, mijn naam is Sanne. Ik ben 27 en woon in het mooie Drenthe. In 2017 heb ik de opleiding HBO Social Work afgerond en sinds die tijd heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, maar ook lezen, koken en sporten vind ik leuk om te doen. De combinatie van het werken met mens en dier in de setting die STAYBLE biedt vind ik erg leuk. Ik ben een rustig, optimistisch en geduldig iemand en help anderen graag verder. Wat voor mij belangrijk is, is dat iedereen zichzelf durft te zijn en (weer) zelfvertrouwen krijgt."

Debby

Jeugd, ambulant en re-intergratie 

Hoi! Mijn naam is Debby Oude Luttikhuis en ik ben werkzaam als kwaliteitsmedewerker en ambulant begeleider binnen STAYBLE. Ik ben een nuchtere, enthousiaste en verbindende begeleider. Ik hou ervan om deelnemers bewust te laten worden van hun eigen kracht waardoor zij de benodigde verandering in kunnen zetten. Hierbij denk ik graag buiten bestaande kaders en ga ik moeilijke situaties niet uit de weg. Bij STAYBLE kijken we naar mogelijkheden en niet naar beperkingen en is geen dag hetzelfde. Samen toewerken naar een plek in de maatschappij en ontdekken waar je talenten liggen, hoe mooi is dat!

Bodil

Dagbesteding

"Hallo, mijn naam is Bodil en ik ben begonnen bij STAYBLE als stagiaire. Dit was een hele leuke en leerzame stageperiode. Na de stageperiode ben ik blijven plakken bij STAYBLE. Nu ben ik een vaste invalskracht bij STAYBLE. De diversiteit van de doelgroepen vind ik een leuke uitdaging. Ook de combinatie van het werken met mens en dier vind ik heel interessant".

Damir

Stagiair

Lukas

Stagiair

“Hoi! Mijn naam is Damir, ik ben 25 jaar oud en ik ben woonachtig in Tubbergen. Per 1 september volg ik de opleiding HBO Social Work op het Saxion. Dankzij het werken bij STAYBLE ben ik erachter gekomen dat ik het werken in de zorg erg leuk vind. Ik help dagelijks vooral mee in de (hout) werkplaats. Ik ben een rustig, leergierig, zorgzaam en een sociaal persoon die veel voldoening haalt uit het helpen van andere mensen. Wat mij heel erg aantrekt bij STAYBLE is de vrijheid die iedereen heeft om zichzelf te durven zijn, de altijd positieve instelling en het denken in mogelijkheden in plaats van problemen. “

"Hallo, mijn naam is Lukas. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Westerhaar. Op dit moment ben ik bezig met het 2e leerjaar van de opleiding Persoonlijke Begeleider aan het Alfa-College in Hardenberg. In mijn vrije tijd ben ik korfbal bondsscheidsrechter en verder houd ik van wielrennen. Ik ben leergierig, rustig, zorgzaam en ik help graag andere mensen. Ik vind het belangrijk bij STAYBLE dat ik mezelf maar vooral de mensen persoonlijk kan laten ontwikkelen en dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn."

Anneriet

Stagiair

"Ik ben Anneriet Altena ik doe de opleiding helpende zorg en welzijn niv. 2 . Mijn hobby´s zijn wandelen, fotograferen en bakken. Ik ben erg rustig en leergierig. Wat ik belangrijk vind bij STAYBLE is dat je jezelf kunt zijn en dat er respect is voor elkaar."

Bram

Stagiair

"Hallo, ik ben Bram ben 19 jaar, woon in Hengelo en studeer in Almelo aan het ROC van Twente aan de opleiding Sociaal werk, niveau 4. Daarnaast voetbal ik bij ATC 65."