Mirjam Braakhuis

Eigenaar

Ruben Braakhuis

Eigenaar

Mirjam Braakhuis- de Vries is getrouwd met Ruben en ze zijn samen eigenaar van Stayble. Mirjam is docent ondernemerschap aan het ROC. Met haar ervaring vanuit het onderwijs kan ze de deelnemers goed ondersteunen.

Ruben heeft samen met Mirjam Stayble opgestart. Hij is werkveldleider van de opleiding veehouderij bij het Zone College. Tevens heeft Ruben jarenlange ervaring als docent op het VMBO in Oldenzaal. Met deze ervaringen weet Ruben hoe belangrijk persoonlijk ontwikkelen en groeien is voor elk individu.

Bodil

Vaste invalkracht

Merle

Vaste invalkracht

"Hallo, mijn naam is Bodil en ik ben begonnen bij Stayble als stagiaire. Dit was een hele leuke en leerzame stageperiode. Na de stageperiode ben ik blijven plakken bij Stayble. Nu ben ik een vaste invalskracht bij Stayble. De diversiteit van de doelgroepen vind ik een leuke uitdaging. Ook de combinatie van het werken met mens en dier vind ik heel interessant".

"Ik ben Merle, student HBO-verpleegkunde aan het Saxion in Enschede. Tijdens de opleiding heb ik binnen verschillende werkvelden ervaring mogen opdoen door stages, waaronder bij Stayble. Naast dat ik vaste invalkracht ben bij Stayble, ben ik werkzaam in de thuiszorg".  

Wim

Vrijwilliger

 “Hallo, mijn naam is Wim en ik woon in Tilligte. Ik ben werkzaam als vrijwilliger bij Stayble. In de houtafdeling van Stayble ondersteun ik de deelnemers met veel plezier.”