Mirjam Braakhuis

Eigenaresse

Mijn naam is Mirjam braakhuis. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich waardevol voelt, ieder mens heeft een talent en mag er zijn! Mijn rol is om ervoor te zorgen dat iedereen een waardevolle dag heeft. Mijn dag is echt geslaagd als alle deelnemers met een glimlach naar huis gaan.

Kayleigh

Kwaliteitsmedewerker & begeleider

"Mijn naam is Kayleigh, ik ben afgestudeerd HBO social worker. Bij STAYBLE ben ik naast kwaliteitsmedewerker ook actief als begeleider.

STAYBLE biedt in mijn ogen een uniek concept door de combinatie tussen onderwijs, zorg en werk te begeleiden.

STAYBLE biedt volgens mij een goede uitvalsbasis om (weer) een volwaardige plek in de maatschappij te bemachtigen, en daar wil ik graag een onderdeel van uitmaken."

Sanne

Begeleider

"Hoi, mijn naam is Sanne. Ik ben 27 en woon in het mooie Drenthe. In 2017 heb ik de opleiding HBO Social Work afgerond en sinds die tijd heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, maar ook lezen, koken en sporten vind ik leuk om te doen. De combinatie van het werken met mens en dier in de setting die STAYBLE biedt vind ik erg leuk. Ik ben een rustig, optimistisch en geduldig iemand en help anderen graag verder. Wat voor mij belangrijk is, is dat iedereen zichzelf durft te zijn en (weer) zelfvertrouwen krijgt."

Bodil

Activiteitenbegeleider

Nanne

Begeleider

"Hallo, mijn naam is Bodil en ik ben begonnen bij STAYBLE als stagiaire. Dit was een hele leuke en leerzame stageperiode. Na de stageperiode ben ik blijven plakken bij STAYBLE. Nu ben ik een vaste invalskracht bij STAYBLE. De diversiteit van de doelgroepen vind ik een leuke uitdaging. Ook de combinatie van het werken met mens en dier vind ik heel interessant".

"Hee! Ik ben Nanne en ik werk nu 2 jaar bij STAYBLE. Ik ben vorige jaar bij STAYBLE begonnen met stage lopen dit vond ik erg leuk en leerzaam waardoor ik hier ben blijven plakken en in de zomervakantie hier heb gewerkt. Ik zit nu in mijn laatste jaar van mijn opleiding. Ik heb samen met Mirjam STAYBLE bakt opgezet en ben daardoor ook vooral binnen te vinden. Ik vind het erg leuk om de deelnemer te begeleiden en te coachen door middel van taarten bakken en broodjes maken."

Lukas

Staigaire

"Hallo, mijn naam is Lukas. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Westerhaar. Op dit moment ben ik bezig met het 2e leerjaar van de opleiding Persoonlijke Begeleider aan het Alfa-College in Hardenberg. In mijn vrije tijd ben ik korfbal bondsscheidsrechter en verder houd ik van wielrennen. Ik ben leergierig, rustig, zorgzaam en ik help graag andere mensen. Ik vind het belangrijk bij STAYBLE dat ik mezelf maar vooral de mensen persoonlijk kan laten ontwikkelen en dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn."

Maud

Stagiaire

"Hallo, ik ben Maud. Ik ben 16 jaar, woon in Manderveen en zit nu in het eerste jaar van de opleiding helpende zorg & welzijn op het Roc van Twente in Almelo. Daarnaast werk ik bij de Liskoel in Hezingen, hier werk ik in de bediening. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen."

Anneriet

Stagiaire

"Ik ben Anneriet Altena ik doe de opleiding helpende zorg en welzijn niv. 2 . Mijn hobby´s zijn wandelen, fotograferen en bakken. Ik ben erg rustig en leergierig. Wat ik belangrijk vind bij STAYBLE is dat je jezelf kunt zijn en dat er respect is voor elkaar."

Bram

Stagiaire

"Hallo, ik ben Bram ben 19 jaar, woon in Hengelo en studeer in Almelo aan het ROC van Twente aan de opleiding Sociaal werk, niveau 4. Daarnaast voetbal ik bij ATC 65."

Milou

Staigaire

"Ik ben Milou Stevelink. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding Social Work op het Windesheim in Zwolle. Ik ben 18 jaar oud en woon in Tubbergen. Naast school zit ik op volleybal en werk ik bij Lenferink in Albergen."

Birthe

Staigaire

"Hallo, ik ben Birthe en ben 18 jaar oud. Ik woon in Geesteren samen met mijn ouders. Ik zit in het tweede jaar van Social work op het Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij Tornado in Geesteren."