Het succesverhaal van Elfi

Op het moment dat wij binnenkomen zit Elfi binnen aan de tafel geconcentreerd te schilderen.  We zijn benieuwd naar haar ervaringen op de leerboerderij en ze maakt graag tijd vrij om dat te vertellen.

 

Wat doe je op een dag bij STAYBLE?

Ik hou ervan om creatief te zijn, te bakken en ik vind het heerlijk om in de stallen te zijn bij de paarden. Als ik in de keuken sta maak ik appeltaarten, cakes en andere soorten taarten. Deze kunnen mensen uit de buurt dan op de website bestellen. Ook in de stallen aan het werk zijn vind ik heel fijn. Ik houd namelijk heel erg van paarden. Ik heb ook zelf mijn eigen paard.  Met hem doe ik aan dressuur want springen vind ik te eng haha.

 

Hoe ben je bij STAYBLE terecht gekomen?

Door mijn vader ben ik bij STAYBLE terecht gekomen, hij kende de eigenaren van STAYBLE al, hij gaf hier namelijk dressuurles. Toen vroeg mijn vader of STAYBLE ook niet iets voor mij zou kunnen zijn en zodoende ben ik hier gekomen.

Wat heb je geleerd in de tijd dat je hier bent?

Ik leer hier echt zó ontzettend veel. Ik vind het moeilijk om dat zo op te noemen. Maar het is zeker heel erg leuk en leerzaam hier. Iedereen hier is aardig en heel gezellig.

Wat is je doel?
Ik weet nog niet precies wat mijn doel is. Ik ben nu hier bezig om te ontdekken wat ik leuk vind en waar ik naar toe wil. Ik krijg hier de kans om daar achter te komen. Ik zou wel heel graag iets met mijn creativiteit willen doen, dat is echt mijn passie.