Onze missie

Wij hebben een enorme passie om de deelnemers te begeleiden en samen de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling te zetten. Wij kunnen enorm genieten van de stappen die gemaakt worden door de deelnemers. Een deelnemer zien groeien is het mooiste wat er is!

Tevens willen wij op de familielocatie het agrarische bedrijf graag voortzetten.

Wij bieden zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven in één 

Aandacht voor mens een maatschappij

De aarde moeten wij koesteren! Leerboerderij STAYBLE vindt het heel belangrijk om binnen haar mogelijkheden zorg te dragen voor het milieu en aandacht te geven aan een duurzame wijze van ondernemen. 

STAYBLE draagt hier mede aan bij door onze deelnemers in contact te brengen met duurzame producten en het produceren hiervan. 

Op welke manier draagt STAYBLE bij aan duurzaamheid?

  • Het gebruik van gerecyclede materialen

STAYBLE maakt de meeste producten van afvalhout. Neem als voorbeeld onze insectenhotels. Deze hotels zijn compleet gemaakt van afvalhout dat wij ontvangen van Houthandel Lenferink. 

  • Afval scheiden

Op onze leerboerderij vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn/haar afval scheid. Dit stimuleren wij telkens weer en natuurlijk zijn de afvalbakken hier ook op ingericht. 

  • Bewustwording medewerkers

De kracht van het maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt niet alleen bij het gebruik van gerecyclede materialen en afval scheiden maar onze kracht ligt juist bij onze medewerkers die oog hebben voor mens en natuur.