Leerboerderij STAYBLE heeft met verschillende professionele zorgmedewerkers en organisaties samenwerkingen. Deze hulp kunnen wij inschakelen indien dit nodig is. Zo bent je altijd verzekerd van professionele en passende begeleiding. 

 

Daphne Voorhuis

Margret Eppink

Ambulant begeleider

Gewichtsconsulent

Mijn naam is Daphne Voorhuis en heb, na de opleiding Trajectbegeleiding, de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Saxion gevolgd, studierichtingen Klinische Psychologie en Ontwikkelingspsychologie & Orthopedagogie. Sinds 2009 ben ik als toegepast psycholoog werkzaam als ambulant begeleider in de GGZ. Ik begeleid mensen met een psychiatrische aandoening, en met psychische en/of sociale problemen, met als doel het leven (met een ziektebeeld) samen draaglijker maken. Er op eigen kracht het hoogst haalbare uit weten te halen, daar doen we het voor!

www.voorhuis-smd.nl

Mijn naam is Margret Eppink. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent en voedingscoach in Tubbergen en omstreken. In de afgelopen jaren heb ik veel cliënten geholpen naar een gezond gewicht.

Mijn begeleiding bestaat uit het geven van voedingsadviezen aan jong en oud, welke persoonlijk afgestemd worden op jouw situatie.
Jarenlange ervaring leert dat een gezond gewicht niet altijd maatje 36 is. Mijn doel is om jou te leren omgaan met voeding, zodat jij ervaart hoe je kunt afvallen.

 

Coöperatie Boer en Zorg

Christien Geerts en Annet Kersten

Wijz Oud

Coöperatie Boer en Zorg is een samenwerkingsverband van kleinschalige zorgondernemers in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland.
Zij hebben hun krachten gebundeld om samen sterker te staan in de zorgsector.
De coöperatie ondersteunt de bij haar aangesloten zorgondernemers, zodat zij goede en veilige zorg kunnen bieden aan hun deelnemers op hun unieke locaties. 

Lang, gezond én gelukkig leven

Prettig ouder worden… een hele uitdaging want “oud” heeft geen best imago. WijzOud wil daar verandering in brengen. Ergens bij horen, meedoen en van waarde zijn is een menselijke noodzaak