Leerboerderij Stayble, de plek waar je je talenten kunt ontdekken

Leerboerderij Stayble

 

Leerboerderij Stayble bevindt zich in het Twentse dorpje Mander, een rustige omgeving waar je aan jezelf kunt werken. Iedereen is bij ons welkom! Wij streven ernaar om alle mensen te laten deelnemen aan de maatschappij, ongeacht zijn of haar achtergrond.  Wat ons uniek maakt is dat we de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven in één aanbieden.

 

Waarom noemen wij onze zorgboerderij een leerboerderij?

 Wij noemen onze zorgboerderij een leerboerderij omdat onze leerboerderij anders is dan andere zorgboerderijen. Bij ons kun je zo binnenlopen, is er tijd voor je en kun je genieten van de rust. Je krijgt hier alle tijd om jezelf te zijn en je talenten te ontdekken. Als deelnemer krijg je hulp van professionele en gezellige begeleiders. Samen kijken we hoe we jouw waarde zichtbaar kunnen maken. Het belangrijkste verschil ten opzichte van een zorgboerderij is dat leerboerderij Stayble zorg, onderwijs en het bedrijfsleven in één aanbiedt. Vanuit onze achtergrond op het gebied van onderwijs, zorg en bedrijfsleven, hebben wij op allerlei vlakken kennis. Wij zijn uniek in het leveren van onderwijs. 

Wat biedt Leerboerderij Stayble?

 

Leerboerderij Stayble biedt uitgebreide voorzieningen  op het gebied van dagbesteding, sociale activering, maatschappelijke opvang en/of re-integratie. Er wordt individuele en passende begeleiding aangeboden. Bij ons werken professionals die zich met veel plezier, betrokkenheid en deskundigheid inzetten. Ons uitgangspunt is dat er een evenwicht moet zijn tussen ontspanning, werkzaamheden, leermomenten en persoonlijke aandacht. Dit bereiken wij door een zinvolle dag- en weekstructuur op te bouwen en hierin is ook veel ruimte voor sociale contacten en uitjes.

 

De kracht van Leerboerderij Stayble

 

Persoonlijke aandacht

Het stimuleren van intrinsieke motivatie

Bieden van mogelijkheden en kansen

Samenwerken, leren en beleven in een natuurlijke omgeving

Onderwijs, zorg en bedrijfsleven in één 

 

Neem hier contact op