Leerboerderij Stayble, de plek waar je je talenten kunt ontdekken

Leerboerderij Stayble

Leerboerderij Stayble bevindt zich in het Twentse dorpje Mander, een rustige omgeving waar je aan jezelf kunt werken. Iedereen is bij ons welkom! Wij streven ernaar om alle mensen te laten deelnemen aan de maatschappij, ongeacht zijn/haar achtergrond.  Wat ons uniek maakt is dat we de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven in één aanbieden. 

 

Waarom noemen wij onze zorgboerderij een leerboerderij?

 Wij noemen onze zorgboerderij een leerboerderij omdat onze leerboerderij anders is dan andere zorgboerderijen. Bij ons kun je zo binnenlopen, is er tijd voor je en je kunt genieten van de rust. Je krijgt hier alle tijd om jezelf te zijn en je talenten te ontdekken. Als deelnemer krijg je hulp van professionele en gezellige begeleiders. Samen kijken we hoe we jouw waarde zichtbaar kunnen maken. Het belangrijkste verschil ten opzichte van een zorgboerderij is dat leerboerderij Stayble zorg, onderwijs en het bedrijfsleven in één aanbiedt. Vanuit onze achtergrond op het gebied van onderwijs, zorg en bedrijfsleven, hebben wij op allerlei vlakken kennis. Wij zijn uniek in het leveren van onderwijs. 

Wat biedt Leerboerderij Stayble?

Leerboerderij Stayble biedt uitgebreide voorzieningen  op het gebied van dagbesteding, zorg- leertrajecten, ambulante begeleiding en/of re-integratie. Er wordt individuele en passende begeleiding aangeboden. Wij bieden alle soorten vormen van begeleiding aan bij onze leerboerderij behalve wonen (intern).  Bij ons werken SKJ-geregistreerde professionals die zich met veel plezier, betrokkenheid en deskundigheid inzetten. Ons uitgangspunt is dat er een evenwicht moet zijn tussen ontspanning, werkzaamheden, leermomenten en persoonlijke aandacht. Dit bereiken wij door een zinvolle dag- en weekstructuur op te bouwen en hierin is ook veel ruimte voor sociale contacten en uitjes.

Uitsluitcriteria: We hebben een uitsluiting voor deelnemers met drank en drug problematiek.

Belangrijk om te weten

Iedere deelnemer van onze leerboerderij heeft recht op hulp van een onafhankelijke cliëntondersteuner en een vertrouwenspersoon.

Bij leerboerderij STAYBLE is de vertrouwenspersoon Marjan Lucas. Bij Marjan kan jij altijd terecht als je ergens mee zit wat je liever niet aan iemand anders kwijt wil. 

Daarnaast heb jij recht op een onafhankelijke cliëntondersteuner die kan jou helpen met het verkrijgen van informatie, advies, algemene ondersteuning en bemiddeling bij invulling van jouw zorg of bij ondersteuning in het sociale domein.

Neem hier contact op