Wij zoeken een vrijwilliger op de houtafdeling!

Voor onze houtafdeling zijn we op zoek naar versterking. Heb je affiniteit met hout? Ben je sociaal? En krijg je energie van het werken met mensen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Leerboerderij Stayble bevindt zich in het Twentse dorpje Mander.
Wij geloven erin dat iedereen een talent heeft en dat iedereen ergens goed in is. Tijdens de dagbesteding zorgen wij voor een leuke en gezellige invulling van de dag. Daarnaast bieden wij een stabiele en veilige omgeving waar wij ruime mogelijkheden bieden op het gebied van dagbesteding, zorg- leertrajecten, ambulante begeleiding en/of re-integratie. Wij streven er naar om alle mensen te laten deelnemen aan de maatschappij, ongeacht zijn/haar achtergrond.

Wat bij ons centraal staat is: Respect, Veiligheid, Vertrouwen en Gelijkwaardigheid.

Wij vragen:
- Een tijdsinvestering van minimaal 8 uur per week
- Dagen zijn nader over een te komen

Wij bieden:
- Een prachtige omgeving waar de sfeer fantastisch is
- Professionele begeleiding
- Een plek waar je bijdraagt aan het welzijn van onze deelnemers
- Reiskosten- en een vrijwilligersvergoeding

Wat ga je doen?
Afhankelijk van jouw kwaliteiten, kennis en kunde ga je in ieder geval ondersteuning bieden op onze houtafdeling. Op deze afdeling maken we vogelhuisjes, insectenhotels, schuttingen, borrelplanken etc.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook vrijwilliger worden bij Stayble? Aarzel dan niet en neem contact op via info@stayble.nl of bel naar 06-15261553. Je kunt vragen naar Mirjam Braakhuis of Claudia in het Veld Dan zetten wij de koffie alvast klaar.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.