Het succesverhaal van Tim

Tim heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt sinds hij bij STAYBLE is. Hij vertelt er graag over.

 

Tim, hoe ben je bij STAYBLE terecht gekomen?

“Ik had heel erg last van een dwangstoornis en hier kreeg ik al begeleiding voor. Toen kreeg ik een telefoontje van iemand  van de gemeente en hij vroeg of ik niet bij STAYBLE wilde komen voor verder begeleiding en dagbesteding. Zo is het balletje gaan rollen.”

 

Hoe gaat het nu met jou?

"Sinds dat ik bij STAYBLE  ben is het eigenlijk steeds beter met mij gegaan. Ik durf nu veel meer dingen en ik zie nu in dat het niet nodig is om mijn dwang uit te oefenen. Ik ben mij veel prettiger gaan voelen. Het is een hele fijne plek om  te zijn en ik voel mij veilig en gewaardeerd.  Ik vind het helemaal geweldig hier!"

 

Wat heb je geleerd in de tijd dat je hier bent?

“Ik heb geleerd om met mijn dwang om te gaan en het een heel stuk te verminderen. Nu zijn we samen bezig om meer zelfvertrouwen te krijgen en mijzelf sterker te maken. Mirjam en de stagiaires helpen mij hier heel goed bij. Ik leer door te praten maar ook zeker door te doen.”

 

Wat doe je op een dag bij STAYBLE?

“Ik mag zelf dingen bedenken die ik leuk vind om te doen. Sinds kort ben ik daarom begonnen met het wassen van auto’s. Ik heb wel eens de auto’s gewassen van de mensen hier op het terrein maar sinds dat STAYBLE weer is open gegaan na de coronatijd ben ik ook begonnen met het wassen van de auto’s van andere mensen buiten STAYBLE.  Naast het auto’s wassen help ik in de stallen met uitmesten en paarden borstelen. Ik blijf nog zeker een lange tijd bij STAYBLE.  Ik wil de gezelligheid hier niet missen!"


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.